Subašić o statusu heroja...

Nekad si gore, nekad dole! Golman Hrvatske Danijel Subašić očekuje tešku utakmicu sa Rusijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Fudbal 04.07.2018 | 11:45
Subašić o statusu heroja...
Subašić je bio junak Hrvata u osmini finala, sa tri odbrane doneo je "Vatrenima" pobedu nad Danskom na penale. Postao je heroj nacije.

"Nisam svestan. Drago mi je zbog toga što sam pridoneo reprezentaciji i našem narodu. Najbitnija je ekipa. A popularnost? Jednu utakmicu si gore, drugu si dole. Lepo je živeti u takvim trenucima. Neka potraju", rekao je Subašić.

Pred penal seriju sa Rusima Subašić je otišao na kratko do svlačionice.

"Bio sam miran. Dan pre na treningu smo šutirali penale i obranio sam ih pet, šest. Mislio sam "daj Bože da i danas obranim kada treba". Poklopilo se. Hvala i momcima koji su pucali, jer nije bilo lako. Veliki je to pritisak. Na kraju je sve lepo završilo".

Hrvati i Rusi igraju u subotu od 20 časova, a bolji će u polufinalu igrati sa pobednikom dela između Engleske i Švedske.

"Oni igraju kod kuće, valjda treba da nas napadnu. Mislim da imamo odgovore na to što nasčeka. Biće teška utakmica, dobra su ekipa. Igraju kvalitetno u bloku i brzo izlaze, a igraće pred svojim navijačima. Međutim, biće veći izazov kada su svi protiv tebe".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar