А сад они најбољи: Распоред четвртфинала!

Одморите од фудбала наредна два дана, а онда се спремите за спектакл. . .  КОСТУР: Познати сви четвртфиналисти. . .  Мечеви су на програму 6. и 7. јула.

Фудбал 03.07.2018 | 23:40
А сад они најбољи: Распоред четвртфинала!
Још осам репрезентација и још само осам мечева до краја Мундијала!

Након вечерашње узбудљиве победе Енглеске над Колумбијом после пенал завршнице, добили смо и последњег "путника" за четвртфинале овогодишњег Светског првенства, а након два дана паузе - следи потпуни расплет догађаја.

И у четвртфиналу ћемо гледати два меча дневно, а неће бити сусрета у Москви.

Тако ће Уругвај и Француска чинити први четвртфинални пар састаће се 6. јула (петак) од 16 часова на стадиону у Нижњем Новгороду, док ће од 20 сати истог дана играти Бразил и Белгија, али у Казању.

Победници тих дуела даће нам и полуфиналисте који ће играти у Санкт Петербургу (10. јул).

У доњем делу костура нешто "слабији" мечеви.

У Самари ће се 7. јула (субота) од 16 часова састати Шведска и Енглеска, док ће домаћин Русија угостити Хрватску од 20 часова на "Олимпијском стадиону" у Сочију. Победници ових дуела свој полуфинални дуел играће у Москви (11. јул).

Са пенал-серијом Енглеске и Колумбије коју су добили Енглези, упркос својој очајној традицији у једанаестерцима, добили смо и последњег учесника четвртфинала Светског првенства у Русији. Међу најбољих осам у Русији пласирали су се Уругвај, Француска, Бразил, Белгија, Русија, Хрватска, Шведска и Енглеска.

И од тих осам репрезентација једна ће постати првак света.

Да би до тога дошли пре свега мораће да прескоче наредни корак, а то је четвртфинале. Најтежи меч на турниру. Ако добијете идете у борбу за медаље, ако не добијете идете кући. Сада нас чекају два дана одмора, а четвртфиналне утакмице играју се 6. и 7. јула. По две на дан.

У Нижњем Новгороду ће 6. јула играти Уругвај и Француска, док ће у Казању копља укрстити Бразил и Белгија. Дан касније ће у Сочију играти Русија и Хрватска, док ће у Самари свој дуел имати Шведска и Енглеска.

Хипотетички бисмо, рецимо, могли да имамо полуфинала Уругвај - Белгија и Русија - Шведска што скоро нико није могао да очекује пред почетак турнира.

Највећи фаворит међу преосталим репрезентацијама је сигурно Бразил, пошто су од главних фаворита пред почетак турнира отпали Шпанија, Немачка, Аргентина, Португалија...

Полуфинала Мундијала су заказана за 10. и 11. јул, а финале за 15. јул на стадиону Лужњики.

Шта мислите, ко ће се најбоље снаћи у овом темпу?

ГОРЊИ ДЕО ЖРЕБА - 6. јул

Уругвај - Француска (16 часова, Нижњи Новгород)
Бразил - Белгија (20 часова, Казањ)

ДОЊИ ДЕО ЖРЕБА - 7. јул

Шведска - Енглеска (16 часова, Самара)
Русија - Хрватска (20 часова, Сочи)

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар