Бивши директор Јувеа о Роналду...

Могао сам још 2003. године.  Стижу прве реакције на вест да би Португалац могао да пређе у Торино.

Фудбал 05.07.2018 | 19:00
Бивши директор Јувеа о Роналду...
"Кристијано Роналдо могао би да пређе у Јувентус у трансферу од 100 милиона евра и за годишњу плату од 30 милиона евра".

Цитирана вест звучно је одјекнула у Шпанији, Италији и свуда где се за њу чуло. Писали су у уторак о томе шпанска "Марка", португалска "А Бола", италијански медији... 

Једна од првих реакција на ову информацију стигла је од Лучана Мођјиа, некадашњег директора Јувентуса (1994-2006), творца шампионских састава и великих трансфера, попут оног у којем је довео Ђанлуиђија Буфона на север Италије.

"Забавља ме та вест", рекао је Мођи.

"Јувентусов проблем није Роналдо, већ како ће да саставе средину терена и одбрану. Што се мене тиче, направили би грешку ако би довели Кристијана за плату од 30 милиона" додао је он.

Мођи није пропустио шансу да подсети да је још 2003. хтео да доведе Кристијана у Јувентус, али да трансфер није био остварен јер је тадашњи центарфор "Старе даме" Марчело Салас одбио да се пресели у Спортинг, за који је Роналдо тада ирао.

"Сви би требало да памте да сам имао шансу да купим Кристијана још као клинца, али је Салас рекао 'не', па се то није догодило", рекао је Мођи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар