Bivši direktor Juvea o Ronaldu...

Mogao sam još 2003. godine.  Stižu prve reakcije na vest da bi Portugalac mogao da pređe u Torino.

Fudbal 05.07.2018 | 19:00
Bivši direktor Juvea o Ronaldu...
"Kristijano Ronaldo mogao bi da pređe u Juventus u transferu od 100 miliona evra i za godišnju platu od 30 miliona evra".

Citirana vest zvučno je odjeknula u Španiji, Italiji i svuda gde se za nju čulo. Pisali su u utorak o tome španska "Marka", portugalska "A Bola", italijanski mediji... 

Jedna od prvih reakcija na ovu informaciju stigla je od Lučana Mođjia, nekadašnjeg direktora Juventusa (1994-2006), tvorca šampionskih sastava i velikih transfera, poput onog u kojem je doveo Đanluiđija Bufona na sever Italije.

"Zabavlja me ta vest", rekao je Mođi.

"Juventusov problem nije Ronaldo, već kako će da sastave sredinu terena i odbranu. Što se mene tiče, napravili bi grešku ako bi doveli Kristijana za platu od 30 miliona" dodao je on.

Mođi nije propustio šansu da podseti da je još 2003. hteo da dovede Kristijana u Juventus, ali da transfer nije bio ostvaren jer je tadašnji centarfor "Stare dame" Marčelo Salas odbio da se preseli u Sporting, za koji je Ronaldo tada irao.

"Svi bi trebalo da pamte da sam imao šansu da kupim Kristijana još kao klinca, ali je Salas rekao 'ne', pa se to nije dogodilo", rekao je Mođi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar