"Шаћири је био непрофесионалан, срамотан..."

Енглески коментатори немају лепо мишљење о Швајцарцу.

Фудбал 05.07.2018 | 18:00
"Шаћири је био непрофесионалан, срамотан..."
Ђердан Шаћири (26) постигао је на Мундијалу победоносни гол против Србије, славио га провокативном поруком и на више начина довео себе у центар пажње.

Док је Светско првенство увелико било у току, из Енглеске су стизале поруке да би Швајцарац албанског порекла могао да овог лета напусти Стоук, с којим је испао из Премијер лиге, и да појача Ливерпул.

У Енглеској очигледно има оних који га цене, али и оних који, најблаже речено, нису Шаћиријеви навијачи. Међу члановима друге групе су браћа Невил, Гери и Фил, некадашњи играчи Јунајтеда и репрезентације Енглеске.

"Нисам Шаћиријев фан. Био је срамотан у Стоуку. Његов став је био шокантан", рекао је Фил Невил.

Његов брат Гери такође је ТВ коментатор и такође нема лепо мишљење о Швајцарцу,

"Искрено, ни ја нисам међу онима који га воле. Мислим да је разлог за то чињењица да се дистанцирао од саиграча у Стоуку. Био је непрофесионалан прошле сезоне и око тога нема сумње", изјавио је старији Невил. 

Према специјализованом порталу Трансфермаркт, тренутна цена некадашњег везисте Бајерна и Интера је 18 милиона евра. Мале су шансе да остане у истом клубу и у Чемпионшипу, па остаје да се види да ли ће заиста прећи у екипу Јиргена Клопа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боxон

05.07.2018 16:08

Па што га нису Срби поклопили са 2 играча а не да му дозволе да нам забије го и да показује оне глупости. Ста год ми мислили, увијек смо сами себи криви, и увијек само сами себи моземо помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

05.07.2018 17:37

Играли смо добро ал' зајеб'о нас судија.