"Šaćiri je bio neprofesionalan, sramotan..."

Engleski komentatori nemaju lepo mišljenje o Švajcarcu.

Fudbal 05.07.2018 | 18:00
"Šaćiri je bio neprofesionalan, sramotan..."
Đerdan Šaćiri (26) postigao je na Mundijalu pobedonosni gol protiv Srbije, slavio ga provokativnom porukom i na više načina doveo sebe u centar pažnje.

Dok je Svetsko prvenstvo uveliko bilo u toku, iz Engleske su stizale poruke da bi Švajcarac albanskog porekla mogao da ovog leta napusti Stouk, s kojim je ispao iz Premijer lige, i da pojača Liverpul.

U Engleskoj očigledno ima onih koji ga cene, ali i onih koji, najblaže rečeno, nisu Šaćirijevi navijači. Među članovima druge grupe su braća Nevil, Geri i Fil, nekadašnji igrači Junajteda i reprezentacije Engleske.

"Nisam Šaćirijev fan. Bio je sramotan u Stouku. Njegov stav je bio šokantan", rekao je Fil Nevil.

Njegov brat Geri takođe je TV komentator i takođe nema lepo mišljenje o Švajcarcu,

"Iskreno, ni ja nisam među onima koji ga vole. Mislim da je razlog za to činjenjica da se distancirao od saigrača u Stouku. Bio je neprofesionalan prošle sezone i oko toga nema sumnje", izjavio je stariji Nevil. 

Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, trenutna cena nekadašnjeg veziste Bajerna i Intera je 18 miliona evra. Male su šanse da ostane u istom klubu i u Čempionšipu, pa ostaje da se vidi da li će zaista preći u ekipu Jirgena Klopa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Boxon

05.07.2018 16:08

Pa što ga nisu Srbi poklopili sa 2 igrača a ne da mu dozvole da nam zabije go i da pokazuje one gluposti. Sta god mi mislili, uvijek smo sami sebi krivi, i uvijek samo sami sebi mozemo pomoći.

ODGOVORITE
Name

Joja

05.07.2018 17:37

Igrali smo dobro al' zajeb'o nas sudija.