''Не бих да видим Нејмара послије ињекције!''

Селектор Ирске Мартин О'Нил рекао је да Нејмар вероватно има врло низак праг бола и да не би волео да га види на изласку из докторове ординације. Према бразилској звезди нису били благи ни љубитељи фудбала на друштвеним мрежама.

Фудбал 03.07.2018 | 12:45
''Не бих да видим Нејмара послије ињекције!''
Нејмар је дао први и асистирао за други гол Бразила у победи "Селесаа" над Мексиком, чиме је обезбедио четвртфинале својој селекцији.

Ипак, ни ова утакмица није прошла без театралности по којима је нарочито препознатљив на првенству у Русији. Тако је и против Костарике изнудио пенал, па је одлука промењена након прегледања ВАР снимка.

Овог пута, превише је био театралан после неспортског потеза Мигела Лајуна, који га је нагазио и заслужио црвени картон. Да Нејмар не носи репутацију "глумца", судија Ђанлука Роки би можда и сада прегледао ВАР и санкционисао Лајуна.

"Његова реакција је јадна, потпуно јадна. Марк Клатенбург је у праву кад каже да је ово црвено картон, али праг бола Нејмара је невероватно низак. Не бих волео да га видим кад изађе из ординације након што је примио ињекцију против грипа", рекао је О'Нил за ИТВ.

Бивши енглески фудбалер Гари Линекер је на сличан начин прокоментарисао Нејмарове падове, а било је и оних навијача који су рекли да би Бразилац требало да буде лопта "јер се стално котрља".

Трећи су му додељивали Оскара за глуму, а четврти га упоређивали са млађим близанцем "кога једва додирнете, а он падне на под и претвара се да умире".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар