''Ne bih da vidim Nejmara poslije injekcije!''

Selektor Irske Martin O'Nil rekao je da Nejmar verovatno ima vrlo nizak prag bola i da ne bi voleo da ga vidi na izlasku iz doktorove ordinacije. Prema brazilskoj zvezdi nisu bili blagi ni ljubitelji fudbala na društvenim mrežama.

Fudbal 03.07.2018 | 12:45
''Ne bih da vidim Nejmara poslije injekcije!''
Nejmar je dao prvi i asistirao za drugi gol Brazila u pobedi "Selesaa" nad Meksikom, čime je obezbedio četvrtfinale svojoj selekciji.

Ipak, ni ova utakmica nije prošla bez teatralnosti po kojima je naročito prepoznatljiv na prvenstvu u Rusiji. Tako je i protiv Kostarike iznudio penal, pa je odluka promenjena nakon pregledanja VAR snimka.

Ovog puta, previše je bio teatralan posle nesportskog poteza Migela Lajuna, koji ga je nagazio i zaslužio crveni karton. Da Nejmar ne nosi reputaciju "glumca", sudija Đanluka Roki bi možda i sada pregledao VAR i sankcionisao Lajuna.

"Njegova reakcija je jadna, potpuno jadna. Mark Klatenburg je u pravu kad kaže da je ovo crveno karton, ali prag bola Nejmara je neverovatno nizak. Ne bih voleo da ga vidim kad izađe iz ordinacije nakon što je primio injekciju protiv gripa", rekao je O'Nil za ITV.

Bivši engleski fudbaler Gari Lineker je na sličan način prokomentarisao Nejmarove padove, a bilo je i onih navijača koji su rekli da bi Brazilac trebalo da bude lopta "jer se stalno kotrlja".

Treći su mu dodeljivali Oskara za glumu, a četvrti ga upoređivali sa mlađim blizancem "koga jedva dodirnete, a on padne na pod i pretvara se da umire".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar