Видео: Општа туча на Филипинима!

Брутална туча, 13 избачених, летеле столице, играло се и „2 на 5“, па прекид! Вероватно најлуђа утакмица у квалификацијама! Овакву ТУЧУ на паркету још нисте видели! Невероватне (неспортске) сцене нам стижу са меча Филипина и Аустралије на коме је искључено 13 кошаркаша!

Кошарка 02.07.2018 | 17:30
Видео: Општа туча на Филипинима!
Филипински град Булакан сведок је вероватно најлуђе утакмице квалификација за Мундобаскет, која је чак морала да буде завршена и пре времена пошто домаћи састав није имао довољан број играча у окршају с Аустралијом!

Општи хаос и брутална туча каква се дуго не памти. Све је почело крајем треће четвртине, при вођству гостију резултатом 79:48. Инцидент се догодио после жестоких физичких контакта двојице плејмејкера - Роџера Реја Погоја и Кристофер Џејмса Гаудлинга. Погој је жестоко распалио аустралијског играча по глави, након чега је настао прави метеж.

После вишеминутних нереда судијска тројка одлучила је да са терена избаци чак тринаест играча из оба тима, укључујући деветорицу из домаћег састава.

Утакмица је настављена тако да су Филипинци имали само тројицу на терену, убрзо је један играч зарадио и пети фаул, па се играло „2 вс 5“, да би онда на капитен Филипа Гејб Норвуд такође добио искључење после чега је утакмица принудно завршена код резултата 89:53.

Видећемо још како ће се цео случај завршити...



Овакву ТУЧУ на паркету још нисте видели! Невероватне (неспортске) сцене нам стижу са меча Филипина и Аустралије на коме је искључено 13 кошаркаша!

Општа туча на паркету!

На мечу азијских квалификација за Мундобаскет који се играо у Булакану, између домаћина Филипина и Аустралије, дошло је до жестоког обрачуна у трећој четвртини коју је изазвало "лактање" двојице играча у рекету.

Један Аустралијанац је завршио на паркету и за трен ока видели смо тучу у којој су учествовали готово сви играчи, а предњачили су Тон Мејкер и Андреј Блач!

Арбитри нису имали куд него да поискључују учеснике нереда, па је тако чак ДЕВЕТ Филипинаца искључено (многи због уласка с клупе) и четири Аустралијанца, укључујући и НБА кошаркаша Мејкера који се "залетао" на домаће играче.

Укупно, искључено је 13 кошаркаша, па су гледаоци до краја гледали меч "три на пет", а није тешко претпоставити да су Аустраљинаци лако славили 98:53.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар