Спартаксов Бразилац пријети Звезди: Пролазимо даље!

Летонски шампион циља друго коло квалификација за Лигу шампиона и меч с кипарским Апоелом.

Фудбал 04.07.2018 | 10:00
Спартаксов Бразилац пријети Звезди: Пролазимо даље!
Владан Милојевић спрема редове за наредну седмицу, почетак квалификација за Лигу шампиона и двомеч с Спартаксом, али и летонски шампион спремно чека окршај где се циља пролаз у наредно коло.

Спартакс је за окршај са црвено-белима спремио четири инострана појачања - двојицу Бразилаца, Аргентинца и Руса, а један од њих је и дефанзивни везиста Витор Фаиска коме ће предстојећи мечеви у квалификацијама бити први европског нивоа у каријери. 

Иако некадашњи играч бразилске Боависте нема искуства у Европи, нити познаје Црвену звезду, уверен је да ће Спартакс проћи српског шампиона и тако заказати окршаје с кипарским Апоелом у другој рунди. 

"Биће ово моје прво европско искуство. Срећан сам што ћу добити шансу да играм. ДА будем искрен, не знам много о европским тимовима, али верујем да имамо довољно квалитета да прођемо даље", каже Витор за летонске медије.

Витор каже да је о квалитетима српских играча могао да се упозна док је гледао недавни окршај Бразила и Србије у Москви.

"Погледао сам само прво полувреме, али нисам сигуран да ли неко од српских играча наступа за Звезду. Али, обећавам да ћу до утакмице да научим све".

На европски пут Црвена звезда креће наредне среде гостовањем Спартаксу, а утакмица се игра од 18 часова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар