Spartaksov Brazilac prijeti Zvezdi: Prolazimo dalje!

Letonski šampion cilja drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona i meč s kiparskim Apoelom.

Fudbal 04.07.2018 | 10:00
Spartaksov Brazilac prijeti Zvezdi: Prolazimo dalje!
Vladan Milojević sprema redove za narednu sedmicu, početak kvalifikacija za Ligu šampiona i dvomeč s Spartaksom, ali i letonski šampion spremno čeka okršaj gde se cilja prolaz u naredno kolo.

Spartaks je za okršaj sa crveno-belima spremio četiri inostrana pojačanja - dvojicu Brazilaca, Argentinca i Rusa, a jedan od njih je i defanzivni vezista Vitor Faiska kome će predstojeći mečevi u kvalifikacijama biti prvi evropskog nivoa u karijeri. 

Iako nekadašnji igrač brazilske Boaviste nema iskustva u Evropi, niti poznaje Crvenu zvezdu, uveren je da će Spartaks proći srpskog šampiona i tako zakazati okršaje s kiparskim Apoelom u drugoj rundi. 

"Biće ovo moje prvo evropsko iskustvo. Srećan sam što ću dobiti šansu da igram. DA budem iskren, ne znam mnogo o evropskim timovima, ali verujem da imamo dovoljno kvaliteta da prođemo dalje", kaže Vitor za letonske medije.

Vitor kaže da je o kvalitetima srpskih igrača mogao da se upozna dok je gledao nedavni okršaj Brazila i Srbije u Moskvi.

"Pogledao sam samo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li neko od srpskih igrača nastupa za Zvezdu. Ali, obećavam da ću do utakmice da naučim sve".

Na evropski put Crvena zvezda kreće naredne srede gostovanjem Spartaksu, a utakmica se igra od 18 časova.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar