Сасвим другачији Ајакс – стиже и Дејли Блинд!

Више неће моћи да се ваде на неискуство.

Фудбал 04.07.2018 | 08:00
Сасвим другачији Ајакс – стиже и Дејли Блинд!
Прошла сезона је била излог. У први тим су гурани клинци попут Матијса де Лихта, Џастина Клајверта, Каспера Долберга или Донија ван де Бека…  Клајверт је већ у касу унео 17.250.000 евра од продаје Роми. Чекају се и купци за остале младиће. Али чека се и титулар. Већ четири године у Амстердаму. И изгледа да су у Ајаксу схватили да се више нема времена за даље одуговлачење.

Па се тако чини да ће Копљаници мало променити пословну филозофију и свој тој суперталентованој деци из чувене академије сада придодати и неколико доказаних асова да их повуку до трофеја. Душан Тадић је већ стигао из Саутемптона, а за њим ће можда још један премијерлигашки фудбалер: Дејли Блинд!

Искусни дефанзивац (28) је у две сезоне под вођством Луја ван Гала био један од носиоца игре у Манчестер јунајтеду, али је код Жозеа Муриња изгубио место у стартној постави, па је прошле сезоне одиграо само 17 утакмица. Није у Мурињовим плановима, Јунајтед му наводно неће правити проблема са превисоким обештећењем, а и сам Блинд је свестан да ће морати да снизи финансијске прохтеве кад је плата у питању.

Али са свим тим талентованим клинцима, па Тадићем, Блиндом, староседеоцем Ласеом Шенеом… Можда Ајакс коначно и успе да нападне ПСВ и Фајенорд. Нема више изговора.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар