Сампаоли напушта клупу Аргентине!

До краја седмице! Бројни тамошњи медији пишу да је готово, можда већ у среду или четвртак.

Фудбал 03.07.2018 | 08:15
Сампаоли напушта клупу Аргентине!
Хорхе Сампаоли би до краја седмице требало да напусти клупу селектора репрезентације Аргентине, пишу бројни тамошњи медији. После пораза од Француске (4:3) то је једино логично решење.

Како јавља аргентинска телевизија, овај 58-годишњи стручњак ће се састати са председником савеза КлаудијомТапијом и пробати да дође до договора како би се уговор раскинуо на инсистирање обе стране.

Сампаоли би чак могао да обелодани своју одлуку у среду или четвртак после поменутог најављеног састанка иако неки наводи кажу да нити Сампаоли жели да поднесе оставку, нити да га је Савез питао да се склони. Међутим, много је логичније да буде оно прво.

Сампаоли је изгубио подршку навијача, али и играча који су се побунили отворено па је дошло до ситуације да селектор пита Лионела Месија коју ће измену да изврши.

Аргентина је успела да прође групу победом над Нигеријом у последњем мечу, али је онда дошла Француска и завршила све наде за Месија, Сампаолија и другаре.

Гаучоси су заиста током целог првенства деловало јако лоше и не чуди што су им Триколори очитали буквицу. Сада је време за њих да праве нову репрезентацију, а тешко је замисливо да ће то моћи са Сампаолијем на клупи. Зато се чека његов следећи потез. Али и Савеза.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар