Sampaoli napušta klupu Argentine!

Do kraja sedmice! Brojni tamošnji mediji pišu da je gotovo, možda već u sredu ili četvrtak.

Fudbal 03.07.2018 | 08:15
Sampaoli napušta klupu Argentine!
Horhe Sampaoli bi do kraja sedmice trebalo da napusti klupu selektora reprezentacije Argentine, pišu brojni tamošnji mediji. Posle poraza od Francuske (4:3) to je jedino logično rešenje.

Kako javlja argentinska televizija, ovaj 58-godišnji stručnjak će se sastati sa predsednikom saveza KlaudijomTapijom i probati da dođe do dogovora kako bi se ugovor raskinuo na insistiranje obe strane.

Sampaoli bi čak mogao da obelodani svoju odluku u sredu ili četvrtak posle pomenutog najavljenog sastanka iako neki navodi kažu da niti Sampaoli želi da podnese ostavku, niti da ga je Savez pitao da se skloni. Međutim, mnogo je logičnije da bude ono prvo.

Sampaoli je izgubio podršku navijača, ali i igrača koji su se pobunili otvoreno pa je došlo do situacije da selektor pita Lionela Mesija koju će izmenu da izvrši.

Argentina je uspela da prođe grupu pobedom nad Nigerijom u poslednjem meču, ali je onda došla Francuska i završila sve nade za Mesija, Sampaolija i drugare.

Gaučosi su zaista tokom celog prvenstva delovalo jako loše i ne čudi što su im Trikolori očitali bukvicu. Sada je vreme za njih da prave novu reprezentaciju, a teško je zamislivo da će to moći sa Sampaolijem na klupi. Zato se čeka njegov sledeći potez. Ali i Saveza.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar