Паулињо би могао да напусти Барсу!

Стигла је јака понуда! Не помиње се клуб, али би требало да је виша од оних 40. 000. 000 колико су Каталонци дали за Бразилца.

Фудбал 03.07.2018 | 22:00
Паулињо би могао да напусти Барсу!
Како пише Мундо Депортиво увек добро упознат са дешавањима у Барселони, Каталонци вагају шта да раде са Паулињом. Наиме, за њега је стигла велика понуда "због које се трљају очи". И сада је на челницима клуба са Ноу Кампа да одлуче шта ће да раде.

Паулињо би могао да напусти Барселону. Како пише новинар Рожер Торељо, Кија Јорабхјан је представио понуду челницима Барсе.

Идентитет тима који је послао понуду није откривен, али би требало дасе ради о суми од преко 40.000.000 евра колико је Барса платила за њега када га је довела из Кине.

Сада је на Барселони да ли ће да задржи овог веома учинковитог играча или ће се ипак одлучити за кеш који би касније могла да употреби и за довођење Вилијана, о чему смо данас писали.

Занимљиво, Кија Јорабхјан је менаџер и Вилијану и Паулињу па би цела прича могла да поприми двосмеран ток. Паулињо да оде, а Вилијан да дође у Барсу.

Сигурно је само да је та понуда за Паулиња донела неочекивану ситуацију. Није баш имао зацементирано место у првој постави, али се показао као веома опасан фудбалер који доноси баланс екипи, а зна и да угрози противника, што смо видели против наших Орлова, нажалост.

Чека се Барсина одлука.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар