Paulinjo bi mogao da napusti Barsu!

Stigla je jaka ponuda! Ne pominje se klub, ali bi trebalo da je viša od onih 40. 000. 000 koliko su Katalonci dali za Brazilca.

Fudbal 03.07.2018 | 22:00
Paulinjo bi mogao da napusti Barsu!
Kako piše Mundo Deportivo uvek dobro upoznat sa dešavanjima u Barseloni, Katalonci vagaju šta da rade sa Paulinjom. Naime, za njega je stigla velika ponuda "zbog koje se trljaju oči". I sada je na čelnicima kluba sa Nou Kampa da odluče šta će da rade.

Paulinjo bi mogao da napusti Barselonu. Kako piše novinar Rožer Toreljo, Kija Jorabhjan je predstavio ponudu čelnicima Barse.

Identitet tima koji je poslao ponudu nije otkriven, ali bi trebalo dase radi o sumi od preko 40.000.000 evra koliko je Barsa platila za njega kada ga je dovela iz Kine.

Sada je na Barseloni da li će da zadrži ovog veoma učinkovitog igrača ili će se ipak odlučiti za keš koji bi kasnije mogla da upotrebi i za dovođenje Vilijana, o čemu smo danas pisali.

Zanimljivo, Kija Jorabhjan je menadžer i Vilijanu i Paulinju pa bi cela priča mogla da poprimi dvosmeran tok. Paulinjo da ode, a Vilijan da dođe u Barsu.

Sigurno je samo da je ta ponuda za Paulinja donela neočekivanu situaciju. Nije baš imao zacementirano mesto u prvoj postavi, ali se pokazao kao veoma opasan fudbaler koji donosi balans ekipi, a zna i da ugrozi protivnika, što smo videli protiv naših Orlova, nažalost.

Čeka se Barsina odluka.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar