Странци снимају филм у Београду

Ових дана на улицама Београда снима се индијски филм "Котигобба 3", а наша екипа завирила је на сет и сазнала како изгледа стварање овог филмског дела.

Србија 01.07.2018 | 16:56
Странци снимају филм у Београду
Поједини делови града биће затварани од 1. до 6. јула, због чега се мења и режим саобраћаја ГСП-а. Наша екипа посетила је мост на Ади, где се снимају неке од сцена овог филма.

Део моста у смеру ка Новом Београду био је без уобичајене саобраћајне гужве и постао је прави филмски сет са глумцима, сниматељима, статистима и осталим члановима тима.

Индијци су вредно радили, док је београдски мост сијао на поподневном сунцу.

Пажњу нам је привукао црни порше са краном који је заслужан за настанак неких од најбољих кадрова.



Како смо успели да сазнамо, један дан изнајмљивања овог поршеа износи чак 15.000 евра, а аутомобил је стигао из Мађарске.

Овај аутомобил садржи најсавременију опрему, а преко једног од београдских симбола прелетео је и дрон.

Док је страна моста ка Новом Београду била затворена, саобраћај се у супротном смеру несметано одвијао.

Филм ради продукција "Фамилy Филм" из Србије, која има за циљ да се странци у нашој земљи осећају као код своје куће. Главна звезда филма је индијски глумац Судеп Сањев (44), познат и као "Киццха Судееп". Поред моста на Ади, екипа ће снимати на још неким локацијама у Београду, а како сазнајемо, у српској престоници боравиће месец дана.

(Телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

моца

01.07.2018 15:12

Какав филм неста спијунирају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

02.07.2018 07:36

Ма снимају филм сигурно,немају потребе они спијунирати јер је власт Србије Спијун на целу са издајником Педер лобијем Вуцицем тако да је спијуназа на високом нивоу ови само снимају филм или перу паре свеједно је.

ОДГОВОРИТЕ