Stranci snimaju film u Beogradu

Ovih dana na ulicama Beograda snima se indijski film "Kotigobba 3", a naša ekipa zavirila je na set i saznala kako izgleda stvaranje ovog filmskog dela.

Srbija 01.07.2018 | 16:56
Stranci snimaju film u Beogradu
Pojedini delovi grada biće zatvarani od 1. do 6. jula, zbog čega se menja i režim saobraćaja GSP-a. Naša ekipa posetila je most na Adi, gde se snimaju neke od scena ovog filma.

Deo mosta u smeru ka Novom Beogradu bio je bez uobičajene saobraćajne gužve i postao je pravi filmski set sa glumcima, snimateljima, statistima i ostalim članovima tima.

Indijci su vredno radili, dok je beogradski most sijao na popodnevnom suncu.

Pažnju nam je privukao crni porše sa kranom koji je zaslužan za nastanak nekih od najboljih kadrova.



Kako smo uspeli da saznamo, jedan dan iznajmljivanja ovog poršea iznosi čak 15.000 evra, a automobil je stigao iz Mađarske.

Ovaj automobil sadrži najsavremeniju opremu, a preko jednog od beogradskih simbola preleteo je i dron.

Dok je strana mosta ka Novom Beogradu bila zatvorena, saobraćaj se u suprotnom smeru nesmetano odvijao.

Film radi produkcija "Family Film" iz Srbije, koja ima za cilj da se stranci u našoj zemlji osećaju kao kod svoje kuće. Glavna zvezda filma je indijski glumac Sudep Sanjev (44), poznat i kao "Kiccha Sudeep". Pored mosta na Adi, ekipa će snimati na još nekim lokacijama u Beogradu, a kako saznajemo, u srpskoj prestonici boraviće mesec dana.

(Telegraf.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

moca

01.07.2018 15:12

Kakav film nesta spijuniraju

ODGOVORITE
Name

Dario

02.07.2018 07:36

Ma snimaju film sigurno,nemaju potrebe oni spijunirati jer je vlast Srbije Spijun na celu sa izdajnikom Peder lobijem Vucicem tako da je spijunaza na visokom nivou ovi samo snimaju film ili peru pare svejedno je.

ODGOVORITE