Роналдо можда и на ЕУРО 2020

Најбољи португалски фудбалер није желео да се одмах после елиминације са Мундијала изјасни о својој будућности у репрезентацији.

Фудбал 03.07.2018 | 09:00
Роналдо можда и на ЕУРО 2020
Кристијано Роналдо је играо за Португал на четири европска и четири светска првенства, а није искључено да ће бити ту и у наредном двогодишњем циклусу, за прво издање Лиге нације и квалификације за ЕУРО 2020.

Један од најбољих фудбалера света после пораза од Уругваја (1:2) у осмини финала СП у Русији није желео да каже ни "да" ни "не", на питање коме апсолутно има места.

Роналдо и даље на терену делује као младић, али је дубоко загазио у 34. годину и неће моћи "вечно" да даје максимум и у клубу и у репрезентацији.

"Сада није време да се прича о будућности играча и тренера. Мислим да имамо фантастичну групу играча, младих и веома амбициозних, па сам због тога сигуран да ће Португал и у будућности имати јаку репрезентацију", навео је Роналдо.

Он је у Русији дао четири гола на четири утакмице, а занимљиво је да је по старости био тек шести у табору црвено-зелених.

Предњачили су Бруно Алвеш и трећи голман Бето са по 36 година, следи Пепе са 35, док Рикардо Кварежма и Жозе Фонте имају по 34.

Португал ће 2020. бранити титулу на првом шампионату Европе који ће се играти у чак 12 земаља.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар