Ronaldo možda i na EURO 2020

Najbolji portugalski fudbaler nije želeo da se odmah posle eliminacije sa Mundijala izjasni o svojoj budućnosti u reprezentaciji.

Fudbal 03.07.2018 | 09:00
Ronaldo možda i na EURO 2020
Kristijano Ronaldo je igrao za Portugal na četiri evropska i četiri svetska prvenstva, a nije isključeno da će biti tu i u narednom dvogodišnjem ciklusu, za prvo izdanje Lige nacije i kvalifikacije za EURO 2020.

Jedan od najboljih fudbalera sveta posle poraza od Urugvaja (1:2) u osmini finala SP u Rusiji nije želeo da kaže ni "da" ni "ne", na pitanje kome apsolutno ima mesta.

Ronaldo i dalje na terenu deluje kao mladić, ali je duboko zagazio u 34. godinu i neće moći "večno" da daje maksimum i u klubu i u reprezentaciji.

"Sada nije vreme da se priča o budućnosti igrača i trenera. Mislim da imamo fantastičnu grupu igrača, mladih i veoma ambicioznih, pa sam zbog toga siguran da će Portugal i u budućnosti imati jaku reprezentaciju", naveo je Ronaldo.

On je u Rusiji dao četiri gola na četiri utakmice, a zanimljivo je da je po starosti bio tek šesti u taboru crveno-zelenih.

Prednjačili su Bruno Alveš i treći golman Beto sa po 36 godina, sledi Pepe sa 35, dok Rikardo Kvarežma i Žoze Fonte imaju po 34.

Portugal će 2020. braniti titulu na prvom šampionatu Evrope koji će se igrati u čak 12 zemalja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar