Џордан ослободио простор Марјановићу!

Дугогодишњи центар Лос Анђелес Клиперса следеће сезоне ће наступати за Далас.

Кошарка 03.07.2018 | 09:30
Џордан ослободио простор Марјановићу!
Деандре Џордан пре три лета је "испалио" Далас Мавериксе, након што је са њима постигао усмени договор, али овог лета је чврст у жељи да им се колико-толико одужи и напокон обуче плави дрес.

Џордан (29 година, 211 цм) је саопштио Лос Анђелес Клиперсима да неће искористити опцију останка у њиховим редовима, садржану у "3+1" уговору из 2015. године, а првог дана прелазног рока обећао је Мавсима да ће после 6. јула потписати једногодишњи уговор вредан 24 милиона долара.

То значи да ће први центар Клиперса бити Пољак Марћин Гортат, недавно ангажован у "трејду" за Остина Риверса, док ће остатак минута на "петици" поделити Монтрезл Херел и Бобан Марјановић.

За репрезентативца Србије би требало да буде више простора него прошле сезоне, с обзиром на то да Гортат има 34 године и сигурно неће досегнути 31 минут по утакмици, колико је у просеку играо Џордан током 2017/18.

Марјановић ће следећег лета постати слободан агент, а прошле сезоне је за само осам минута по утакмици имао учинак од 5,9 поена и 4,4 скока.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар