Džordan oslobodio prostor Marjanoviću!

Dugogodišnji centar Los Anđeles Klipersa sledeće sezone će nastupati za Dalas.

Košarka 03.07.2018 | 09:30
Džordan oslobodio prostor Marjanoviću!
Deandre Džordan pre tri leta je "ispalio" Dalas Maverikse, nakon što je sa njima postigao usmeni dogovor, ali ovog leta je čvrst u želji da im se koliko-toliko oduži i napokon obuče plavi dres.

Džordan (29 godina, 211 cm) je saopštio Los Anđeles Klipersima da neće iskoristiti opciju ostanka u njihovim redovima, sadržanu u "3+1" ugovoru iz 2015. godine, a prvog dana prelaznog roka obećao je Mavsima da će posle 6. jula potpisati jednogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara.

To znači da će prvi centar Klipersa biti Poljak Marćin Gortat, nedavno angažovan u "trejdu" za Ostina Riversa, dok će ostatak minuta na "petici" podeliti Montrezl Herel i Boban Marjanović.

Za reprezentativca Srbije bi trebalo da bude više prostora nego prošle sezone, s obzirom na to da Gortat ima 34 godine i sigurno neće dosegnuti 31 minut po utakmici, koliko je u proseku igrao Džordan tokom 2017/18.

Marjanović će sledećeg leta postati slobodan agent, a prošle sezone je za samo osam minuta po utakmici imao učinak od 5,9 poena i 4,4 skoka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar