ТВ репортер Тавамба: Сума, тек си на 50%...!

Сејдубу Сума пропитивао Леандре Тавамбу, а онда су заменили улоге. Тавамба о животу у Србији: "Наравно да волим ракију, добра је за здравље, да вам прочисти стомак".

Фудбал 01.07.2018 | 17:15
ТВ репортер Тавамба: Сума, тек си на 50%...!
Леандре Тавамба и Сејдубу Сума су већ староседеоци у Партизану. За обојицу им је заједнички именитељ да су прошлу сезону одиграли далеко испод очекивања. Поготово то важи за Суму.

И Сума је свестан да то није прави Сума, да може много, много боље, а и сам је то закључио после самоанализе: "Причао сам са самим собом и закључио: 'Сума, ово ниси ти, мораш боље'".

И поред тога што не пружају игре које се од њих очекују, обојица имају завидан број приврженика међу навијачима Партизана. Зато и траже да се са њима праве интервјуи, па је ТВ Партизан приредио "дупли програм" - ћаскање са Камерунцем и Гвинејцем.

"Добро вече, добро дошли у Партизанов весник", рекао је Тавамба на течном српском језику на почетку интервјуа, чији је крај био још занимљивији.

Сума и Тавамба су глумили ТВ репортере, па су један друго испитивали.

Сума је, "мртав озбљан", питао Тавамбу шта очекује од предстојеће сезоне и да ли ће бити бољи него претходне.

"Атмосфера у екипи је одлична и верујем да ће нам помоћи да остваримо циљеве, а у Партизану се циљеви знају - освајање трофеја. И новајвлије Рикардо Гомеш и Немања Николић су добри момци и имају квалитет да помогну тиму", рекао је нападач из Камеруна, додајући да се за себе лично нада да ће  до краја припрема бити 100% спреман и да се "нада да ће бити бољи него прошле године".

Репортер Тавамба је био директнији.

"Сума, најпре да ти честитам на ангажману на тренинзима и утакмицама. Видим да си фокусиран, да показујеш жељу да будеш бољи. Пошто те познајем, знам да си сад на својих тек 50% могућности и квалитета и желим ти да будеш на свих 100%", рекао је Тавамба.

Сума је то узвратио: "Верујем да ће бити другачије него прошле сезоне. Само они који су у тиму и који ме знају дуже знају шта могу. Све то долази из главе и... видећемо после припрема".

Тавамба је завршио интервју овим речима: "Сума, желим да ти кажем да имаш подршку свих нас у тиму и сви желимо да ти помогнемо, јер знамо да можеш да нам донесеш много добрих ствари".

Пре овог фудбалског интервјуа, обојица су причали и о "лакшим темама".

Тавамба је запажен као неко ко полаже на облачење и неки га проглашавају иконом стила међу овдашњим фудбалерима.

"Мени је то важно (одећа), волим да се осећам добро у ономе у чему сам", каже Камерунац уз осмех.

И Сума и Тавамба већ су се привикли на живот у Београду, на ритам овог града.

"Београд је леп град за живот, људи су отворени, добри, љубазни. Кад год сам у граду ја се осећам добро, немам ни најмањих проблема", каже Сума, додајући да је најчешће са Тавамбом, а да понекад, кад има времена, воли да спреми храну код куће. 

Тавамба се веч привикао на српске специјалитете, али и на пиће:

"Да, да, ракију волим. Добра је за здравље, за чишћење стомака".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар