TV reporter Tavamba: Suma, tek si na 50%...!

Sejdubu Suma propitivao Leandre Tavambu, a onda su zamenili uloge. Tavamba o životu u Srbiji: "Naravno da volim rakiju, dobra je za zdravlje, da vam pročisti stomak".

Fudbal 01.07.2018 | 17:15
TV reporter Tavamba: Suma, tek si na 50%...!
Leandre Tavamba i Sejdubu Suma su već starosedeoci u Partizanu. Za obojicu im je zajednički imenitelj da su prošlu sezonu odigrali daleko ispod očekivanja. Pogotovo to važi za Sumu.

I Suma je svestan da to nije pravi Suma, da može mnogo, mnogo bolje, a i sam je to zaključio posle samoanalize: "Pričao sam sa samim sobom i zaključio: 'Suma, ovo nisi ti, moraš bolje'".

I pored toga što ne pružaju igre koje se od njih očekuju, obojica imaju zavidan broj privrženika među navijačima Partizana. Zato i traže da se sa njima prave intervjui, pa je TV Partizan priredio "dupli program" - ćaskanje sa Kameruncem i Gvinejcem.

"Dobro veče, dobro došli u Partizanov vesnik", rekao je Tavamba na tečnom srpskom jeziku na početku intervjua, čiji je kraj bio još zanimljiviji.

Suma i Tavamba su glumili TV reportere, pa su jedan drugo ispitivali.

Suma je, "mrtav ozbljan", pitao Tavambu šta očekuje od predstojeće sezone i da li će biti bolji nego prethodne.

"Atmosfera u ekipi je odlična i verujem da će nam pomoći da ostvarimo ciljeve, a u Partizanu se ciljevi znaju - osvajanje trofeja. I novajvlije Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić su dobri momci i imaju kvalitet da pomognu timu", rekao je napadač iz Kameruna, dodajući da se za sebe lično nada da će  do kraja priprema biti 100% spreman i da se "nada da će biti bolji nego prošle godine".

Reporter Tavamba je bio direktniji.

"Suma, najpre da ti čestitam na angažmanu na treninzima i utakmicama. Vidim da si fokusiran, da pokazuješ želju da budeš bolji. Pošto te poznajem, znam da si sad na svojih tek 50% mogućnosti i kvaliteta i želim ti da budeš na svih 100%", rekao je Tavamba.

Suma je to uzvratio: "Verujem da će biti drugačije nego prošle sezone. Samo oni koji su u timu i koji me znaju duže znaju šta mogu. Sve to dolazi iz glave i... videćemo posle priprema".

Tavamba je završio intervju ovim rečima: "Suma, želim da ti kažem da imaš podršku svih nas u timu i svi želimo da ti pomognemo, jer znamo da možeš da nam doneseš mnogo dobrih stvari".

Pre ovog fudbalskog intervjua, obojica su pričali i o "lakšim temama".

Tavamba je zapažen kao neko ko polaže na oblačenje i neki ga proglašavaju ikonom stila među ovdašnjim fudbalerima.

"Meni je to važno (odeća), volim da se osećam dobro u onome u čemu sam", kaže Kamerunac uz osmeh.

I Suma i Tavamba već su se privikli na život u Beogradu, na ritam ovog grada.

"Beograd je lep grad za život, ljudi su otvoreni, dobri, ljubazni. Kad god sam u gradu ja se osećam dobro, nemam ni najmanjih problema", kaže Suma, dodajući da je najčešće sa Tavambom, a da ponekad, kad ima vremena, voli da spremi hranu kod kuće. 

Tavamba se več privikao na srpske specijalitete, ali i na piće:

"Da, da, rakiju volim. Dobra je za zdravlje, za čišćenje stomaka".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar