Данас суво, могући одрони

У БиХ данас ће провладавати сунчано и суво вријеме, осим у јужним крајевима гдје ће послије подне бити нестабилно са кишом и грмљавином.

Република Српска 01.07.2018 | 10:32
Данас суво, могући одрони
Током дана дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 25 степени Целзијусових, на сјеверу понегдје, као и на југу може бити мало топлије, док ће у вишим предјелима бити свјежије.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, док понегдје пада слаба киша.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА
 
Саобраћај се јутрос на већини путних праваца у БиХ одвија несметано, осим на дионицама на којима се изводе радови, док на граничним прелазима нема дужих чекања, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Одрони су могући на дионацама Бањалука-Црна Ријека, Карановац-Кнежево-Турбе, Сарајево-Фоча и Рогатица-Вишеград.

Због припрема за санацију магистралних путева Модрича-Каруше /граница Републике Српске и Федерације БиХ/ и Дервента-Шешлије саобраћај се одвија једном саобраћајном траком, али не дуже од 15 минута.

Измјене у режиму одвијања саобраћаја актуелне су на подручју дистрикта због изградње обилазнице око Брчког и изградње кружног тока на дијелу магистралног пута гдје се спајају улице Бијељинска и Илићка, те кроз улице Српске војске и 27. марта у Бијељини, затим на магистралном путу Сарајево-Фоча на локалитету Сијерачке Стијене и на регионалном путу Обудовац два-Лончари.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар