Danas suvo, mogući odroni

U BiH danas će provladavati sunčano i suvo vrijeme, osim u južnim krajevima gdje će poslije podne biti nestabilno sa kišom i grmljavinom.

Republika Srpska 01.07.2018 | 10:32
Danas suvo, mogući odroni
Tokom dana duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 25 stepeni Celzijusovih, na sjeveru ponegdje, kao i na jugu može biti malo toplije, dok će u višim predjelima biti svježije.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, dok ponegdje pada slaba kiša.

STANJE NA PUTEVIMA
 
Saobraćaj se jutros na većini putnih pravaca u BiH odvija nesmetano, osim na dionicama na kojima se izvode radovi, dok na graničnim prelazima nema dužih čekanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Odroni su mogući na dionacama Banjaluka-Crna Rijeka, Karanovac-Kneževo-Turbe, Sarajevo-Foča i Rogatica-Višegrad.

Zbog priprema za sanaciju magistralnih puteva Modriča-Karuše /granica Republike Srpske i Federacije BiH/ i Derventa-Šešlije saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, ali ne duže od 15 minuta.

Izmjene u režimu odvijanja saobraćaja aktuelne su na području distrikta zbog izgradnje obilaznice oko Brčkog i izgradnje kružnog toka na dijelu magistralnog puta gdje se spajaju ulice Bijeljinska i Ilićka, te kroz ulice Srpske vojske i 27. marta u Bijeljini, zatim na magistralnom putu Sarajevo-Foča na lokalitetu Sijeračke Stijene i na regionalnom putu Obudovac dva-Lončari.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar