Леганес одустао од Срба!

Максимовић прескуп, менаџери траже велики проценат за Рукавину! Ништа од посла.

Фудбал 02.07.2018 | 10:00
Леганес одустао од Срба!
Амбиције високе, али буџет скроман. Паклено је тежак посао сваког спортског директора у малим шпанским прволигашима. Тучеш се са алама, а појачања ретко плаћаш. Нимало лак задатак. Такав је и живот оперативаца у Леганесу, који су покушали да екипу за наредну сезону оплемене двојицом српских интернационалаца, али су на крају одустали јер би их та привилегија много коштала.

Реч је о Немањи Максимовићу и Антонију Рукавини. Овај први је прескуп, пошто Валенсија за стрелца победничког гола на Мундијалиту на Новом Зеланду тражи око 6.000.000 до 7.000.000 евра и то само ако трансфер реализује до краја јуна пошто би јој то помогло да среди финансијске књиге за Уефу. Већ од вечерас дакле, Максимовићева цена скочиће на чак 12.000.000 евра.

Рукавина би дошао као слободан играч, пошто му вечерас истиће уговор са Виљеарелом. Међутим, како пише мадридски Ас, Леганес није спреман да испуни фнансијске прохтеве менаџера српског репрезентативаца. Они наводно траже велику провизију за 34-годишњег десног бека, па је Леганес морао да се повуче.

И Максимовић и Рукавина тако настављају потрагу за новим клубом. Има интересовања са разних страна. Не и договора.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар