Leganes odustao od Srba!

Maksimović preskup, menadžeri traže veliki procenat za Rukavinu! Ništa od posla.

Fudbal 02.07.2018 | 10:00
Leganes odustao od Srba!
Ambicije visoke, ali budžet skroman. Pakleno je težak posao svakog sportskog direktora u malim španskim prvoligašima. Tučeš se sa alama, a pojačanja retko plaćaš. Nimalo lak zadatak. Takav je i život operativaca u Leganesu, koji su pokušali da ekipu za narednu sezonu oplemene dvojicom srpskih internacionalaca, ali su na kraju odustali jer bi ih ta privilegija mnogo koštala.

Reč je o Nemanji Maksimoviću i Antoniju Rukavini. Ovaj prvi je preskup, pošto Valensija za strelca pobedničkog gola na Mundijalitu na Novom Zelandu traži oko 6.000.000 do 7.000.000 evra i to samo ako transfer realizuje do kraja juna pošto bi joj to pomoglo da sredi finansijske knjige za Uefu. Već od večeras dakle, Maksimovićeva cena skočiće na čak 12.000.000 evra.

Rukavina bi došao kao slobodan igrač, pošto mu večeras istiće ugovor sa Viljearelom. Međutim, kako piše madridski As, Leganes nije spreman da ispuni fnansijske prohteve menadžera srpskog reprezentativaca. Oni navodno traže veliku proviziju za 34-godišnjeg desnog beka, pa je Leganes morao da se povuče.

I Maksimović i Rukavina tako nastavljaju potragu za novim klubom. Ima interesovanja sa raznih strana. Ne i dogovora.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar