Требало је да га платимо...!

Италијани и даље жале због Антонија Контеа. . .

Фудбал 03.07.2018 | 11:00
Требало је да га платимо...!
Италије нема на Мундијалу у Русији и немојте да се лажемо и те како нам фали.

Недостаје нам тај њихов шармантни дефанзивни приступ из којег се увек створи неки пичвајз на терену, а за све је крив и Карло Тавекио. Некадашњи председник тамошњег фудбалског савеза се коначно покајао и у мундијалском интервјуу за Газету отворио душу и признао грехове.

Први и највећи - Антонио Конте.

"Моја највећа грешка била је што нисам дао Контеу 2.500.000 евра, колико ми је тражио за нови уговор. Повратио бих тај новац кроз три пријатељске утакмице. Антонио је тада радио за 4.000.000, а хтео је 6.500.000. Остао би на клупи и данас бисмо сигурно играли на Светском првенству у Русији", рекао јеТавекио.

После Контеа кормило Азура поверено је Ђампјеру Вентури који је испао у баражу од Шведске. Тавекио верује да су сада коначно нашли правог човека у Роберту Манћинију.

"Одмах после пораза од Шведске звао сам Арига Сакија да проба да убеди Анћелотија. Био сам уверен да ће Карелто прихватити улогу спасиоца, али је тражио превише пара. Због тога сам био за Манћинија, јер је квалитетан, али знатно јефтинији", објаснио је Тавекио.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар