Trebalo je da ga platimo...!

Italijani i dalje žale zbog Antonija Kontea. . .

Fudbal 03.07.2018 | 11:00
Trebalo je da ga platimo...!
Italije nema na Mundijalu u Rusiji i nemojte da se lažemo i te kako nam fali.

Nedostaje nam taj njihov šarmantni defanzivni pristup iz kojeg se uvek stvori neki pičvajz na terenu, a za sve je kriv i Karlo Tavekio. Nekadašnji predsednik tamošnjeg fudbalskog saveza se konačno pokajao i u mundijalskom intervjuu za Gazetu otvorio dušu i priznao grehove.

Prvi i najveći - Antonio Konte.

"Moja najveća greška bila je što nisam dao Konteu 2.500.000 evra, koliko mi je tražio za novi ugovor. Povratio bih taj novac kroz tri prijateljske utakmice. Antonio je tada radio za 4.000.000, a hteo je 6.500.000. Ostao bi na klupi i danas bismo sigurno igrali na Svetskom prvenstvu u Rusiji", rekao jeTavekio.

Posle Kontea kormilo Azura povereno je Đampjeru Venturi koji je ispao u baražu od Švedske. Tavekio veruje da su sada konačno našli pravog čoveka u Robertu Manćiniju.

"Odmah posle poraza od Švedske zvao sam Ariga Sakija da proba da ubedi Anćelotija. Bio sam uveren da će Karelto prihvatiti ulogu spasioca, ali je tražio previše para. Zbog toga sam bio za Manćinija, jer je kvalitetan, ali znatno jeftiniji", objasnio je Tavekio.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar