Званично: Загорац Партизанов двије године!

Партизан потврдио – Загорац и дефинитивно у црно-белом! После неколико прелазних рокова и гомиле спекулација и промењених планова, Раде Загорац нови је играч Партизана потврдио је председник црно-белих.  Стигао је Загор: Најлакша одлука у каријери.  Раде Загорац и званично је нови кошаркаш Партизана.  

Кошарка 30.06.2018 | 14:30
Званично: Загорац Партизанов двије године!
Некадашњи кошаркаш Меге, Бетиса и Мемфиса потписао уговор у Хумској.

Остоја МИјаиловић објавио је претходне ноћи на Твитеру да је двадесетдвогодишње крило нови члан клуба из Хумске, али детаљи саме сарадње нису саопштени.

"Добро дошао у Партизан! Ми смо спремни", написао је Мијаиловић.

Загорац је прошлу сезону провео у шпанском Бетису, али се није прославио па Пиринејско полуострво напушта после само шест месеци.

Каријеру је почео у Мега Лексу, где је играо од 2012. до 2017, да би потом, пошто су га Бостон Селтикси изабрали као 35. пика друге рунде, потписао уговор са Мемфис Гризлисима, али је играо само у Летњој лиги НБА.

Нешто раније, играчев менаџер Мишко Разнатовић је такође на Твитеру објавио слику чувеног стрип јунака Загора у комбинацији црно-белих боја, уместо уобичајених фармерки и црвене мајице са жутим знаком.

Деловало је да ће Загорац најпре на почетку, а потом и током сезоне обући дрес Партизана, али је договор две стране ипак отказан у последњи час, иако је све било договорено.

Партизан је довео прво појачање.

Нови кошаракаш црно-белих постао је Раде Загорац, који је потписао двогодишњи уговор.

"Велико ми је задовољство што сам постао члан Партизана. Ово је била најлакша одлука у мојој каријери. Наважнији детаљ ових преговора је био једнак приоритет, амбиција и циљ, а то је да се Партизан врати у Евролигу", поручио је нови кошаркаш црно-белих.

Крилни играч (22 године, 206 центиметара), враћа се у Србију након сезоне проведене у шпанској лиги у тиму Бетиса.

Загорац је, како се наводи на сајту црно-белих, овог јутра потписао двогодишњи уговор са Партизаном.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар