Zvanično: Zagorac Partizanov dvije godine!

Partizan potvrdio – Zagorac i definitivno u crno-belom! Posle nekoliko prelaznih rokova i gomile spekulacija i promenjenih planova, Rade Zagorac novi je igrač Partizana potvrdio je predsednik crno-belih.  Stigao je Zagor: Najlakša odluka u karijeri.  Rade Zagorac i zvanično je novi košarkaš Partizana.  

Košarka 30.06.2018 | 14:30
Zvanično: Zagorac Partizanov dvije godine!
Nekadašnji košarkaš Mege, Betisa i Memfisa potpisao ugovor u Humskoj.

Ostoja MIjailović objavio je prethodne noći na Tviteru da je dvadesetdvogodišnje krilo novi član kluba iz Humske, ali detalji same saradnje nisu saopšteni.

"Dobro došao u Partizan! Mi smo spremni", napisao je Mijailović.

Zagorac je prošlu sezonu proveo u španskom Betisu, ali se nije proslavio pa Pirinejsko poluostrvo napušta posle samo šest meseci.

Karijeru je počeo u Mega Leksu, gde je igrao od 2012. do 2017, da bi potom, pošto su ga Boston Seltiksi izabrali kao 35. pika druge runde, potpisao ugovor sa Memfis Grizlisima, ali je igrao samo u Letnjoj ligi NBA.

Nešto ranije, igračev menadžer Miško Raznatović je takođe na Tviteru objavio sliku čuvenog strip junaka Zagora u kombinaciji crno-belih boja, umesto uobičajenih farmerki i crvene majice sa žutim znakom.

Delovalo je da će Zagorac najpre na početku, a potom i tokom sezone obući dres Partizana, ali je dogovor dve strane ipak otkazan u poslednji čas, iako je sve bilo dogovoreno.

Partizan je doveo prvo pojačanje.

Novi košarakaš crno-belih postao je Rade Zagorac, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam postao član Partizana. Ovo je bila najlakša odluka u mojoj karijeri. Navažniji detalj ovih pregovora je bio jednak prioritet, ambicija i cilj, a to je da se Partizan vrati u Evroligu", poručio je novi košarkaš crno-belih.

Krilni igrač (22 godine, 206 centimetara), vraća se u Srbiju nakon sezone provedene u španskoj ligi u timu Betisa.

Zagorac je, kako se navodi na sajtu crno-belih, ovog jutra potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar