МИ: Још медаља за Србију!

На Медитеранским играма у Тарагони Србија се окитила златом и бронзама.  Дарко Ћулум златан, три бронзе за боксере и теквондоисте.  Џудиста Жарко Ћулум освојио је злато на Медитеранским играма у Тарагони, а бронзе су освојили боксери Трифун Дашић и Душан Јањић и теквондиста Милош Гладовић.

Остали спортови 30.06.2018 | 12:15
МИ: Још медаља за Србију!
Ћулум је освојио златну медаљу у категорији изнад 100кг након што је савладао Драгића из Словеније, затим је у борби са Садиковићем из Босне и Херцеговине изашао као победник, што га је одвело у борбу за злато где је ипоном савладао Италијана Дарца.

Наступима двојице боксера, Трифуна Дашића у категорији до 75кг и Душана Јањића (до 52кг) Србија је богатија за још две бронзане медаље на овим Медитеранским играма, саопштено је из Олимпијског комитета Србије.

У теквондоу смо у петак имали три представника. Надја Савковић у категорији до 67кг, Дамир Фејзић (до 80кг) и Милош Гладовић (до 58кг).
Нађа Савковић је као и Дамир Фејзић после једне победе и једног пораза остала без прилике да се бори за медаљу, док је Милош Гладовић освојио бронзу у својој категорији.

Баскеташи 3x3 су наступили у обе конкуренције.

Девојке су поражене у борби за бронзу од португалки резултатом 21-20, док су мушкарци поражени од Грчке, резултатом 13-19.

У одбојци на песку су Коларић и Баста у такмичењу по групама савладали португалски пар резутлатом 2-0 и пласирали се у осмину финала, где су савладали пар из Марока, али су поражени од италијанског пара Роси/Камминати у четвртини финала.

Женски пар је савладао португалке резултатом 2-1 у такмичењу по групама.

Ватерполисти су са лакоћом убедљиво савладали репрезентацију Португала резултатом 21:1 у такмичењу о групама.

Стонотенисерке су се у екипном такмичењу после три одиграна меча пласирале у четвртину финала која је на програму у суботу.

Наша представница у боћању, Наташа Антоњак је у квалификацијама заузела 7. место.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар