Од данас на Мундијалу: Побиједи или иди кући!

Елиминације почињу!

Фудбал 30.06.2018 | 12:00
Од данас на Мундијалу: Побиједи или иди кући!
Време је за оно главно!

Светско првенство улази у одлучујућу, нокаут фазу, у којој 16 најбољих неће имати право на грешку. Утакмице које ће "пробити лед" осмине финала биће одигране ове суботе, у Казању и Сочију.

Већ у првом сусрету, у 16 часова, гледаћемо спектакуларан дуел, Француска - Аргентина!

Лионел Меси и саиграчи једва су прошли кроз групу и са тим искуством ући ће у меч против вицешампиона Европе, кога ће опет предводити Антоан Гризман и Пол Погба. "Триколори" су мирније изашли из своје групе (две победе и реми) и сачували енергију за данашњи спектакл у најави.

Французи ће имати највећи тест и највећи изазов до сада. Аргентинци су на ивици "ножа" још од меча против Исланда, тако да повишена тензија сада за њих и није новост. Да ли ће то бити њихова предност?

У другом мечу дана, у 20 часова у Сочију ће играти Уругвај - Португал.

Шампион Европе такође је стрепео до последњих минута утакмице против Ирана и гледао како Карим Ансарифард у надокнади пропушта шансу да га пошаље кући. Кристијано Роналдо је добро почео турнир (четири гола у две утакмице), а онда је у трећем колу промашио пенал и увео екипу и себе у нервозу.

Са друге стране, Уругвајци су победили у све три утакмице групне фазе (Египат, Саудијску Арабију и Русију) и сада има циљ да остане у истом ритму и против првака Старог континента.

Најбољи део Светског првенства је пред нама. Онај који се најдуже памти!

16 часова (Казањ) Француска - Аргентина
20 часова (Сочи) Уругвај - Португал

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар