Иванић у посјети општини Теслић

Српски члан у Предсједништву БиХ Младен Иванић најавио је подршку раду локалне управе у Теслићу како би се побољшао њен имиџ код међународних финансијских институција.

Република Српска 29.06.2018 | 18:17
Иванић у посјети општини Теслић
Он је рекао да се може радити на томе да се привуче што више међународних финансијских институција, попут Европске банке за обнову и развој, као и појединачних донатора.

Иванић је изјавио новинарима да му је драго што је данас разговарао са начелником Миланом Миличевићем јер је он, како каже, особа која заслужује пуну подршку, респект и поштовање с обзиром на да чини све да би се Теслић све више развија.

Иванић, који је и почасни предсјендик ПДП-а је казао да ће се убрзо разријешити "одређене политичке тензије између локалног ПДП-а и СДС-а у Теслићу".

Начелник општине Теслић Милан Миличевић каже да је упознао Иванића о дешавањима у овој општини.

"Упознао сам га и да су сви битни пројекти који долазе у највећи дио општина Републике Српске из различитих фондова, који су везани за Владу Републике Српске, у највећем проценту, око 95 одсто, заобишли ову општину", рекао је Миличевић.

Он каже да не може прихватити чињеницу коју износе представници Владе да постоје локалне заједнице које не сарађују са Републиком Српском.

"Што се мене тиче, у посљедњих шест година те сарадње и тих пројеката у општини Теслић није било, али желим ту сарадњу и чиним све да се она оствари", рекао је Миличевић.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Теслиц зна

29.06.2018 16:21

Иваницу пусти прицу и смири Карамандју и његове следбенике. Немој дозволити да Теслиц испаста због интереса два-три појединца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трр

29.06.2018 16:30

ПДП ИЗДО СДС У ТЕСЛИЦУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

29.06.2018 18:17

Ево долазе Холандјани већ четири године и никако да додју али надам се најавили су поцетком октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

30.06.2018 07:57

Тако је и расо отисо у дрвар а он сутрадан паде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ренесо

30.06.2018 11:44

Медвједу из Дрвара,требао си остати тамо.Несо,Несо добро си залудјен црвеним а јос висе глуп и ретардиран

Name

Јопет

30.06.2018 09:42

Пред руцак посета, па куха ли се иста у твојој куци Иваницу,само супљирас и здерес ,две киле јањетине за мезу,а за руцак цитава плецка и по,и конобар запакује врецу за понети са моцом.Па докле висе Иваницу,зар ти се не свидја Кравина телетина...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јопет

30.06.2018 09:44

Пред руцак посета,па куха ли се иста у твојој куци Иваницу,само супљирас и здерес ,две киле јањетине за мезу,а за руцак цитава плецка и по,и конобар запакује врецу за понети са моцом.Па докле висе Иваницу,зар ти се не свидја Кравина телетина...

ОДГОВОРИТЕ