Ivanić u posjeti opštini Teslić

Srpski član u Predsjedništvu BiH Mladen Ivanić najavio je podršku radu lokalne uprave u Tesliću kako bi se poboljšao njen imidž kod međunarodnih finansijskih institucija.

Republika Srpska 29.06.2018 | 18:17
Ivanić u posjeti opštini Teslić
On je rekao da se može raditi na tome da se privuče što više međunarodnih finansijskih institucija, poput Evropske banke za obnovu i razvoj, kao i pojedinačnih donatora.

Ivanić je izjavio novinarima da mu je drago što je danas razgovarao sa načelnikom Milanom Miličevićem jer je on, kako kaže, osoba koja zaslužuje punu podršku, respekt i poštovanje s obzirom na da čini sve da bi se Teslić sve više razvija.

Ivanić, koji je i počasni predsjendik PDP-a je kazao da će se ubrzo razriješiti "određene političke tenzije između lokalnog PDP-a i SDS-a u Tesliću".

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević kaže da je upoznao Ivanića o dešavanjima u ovoj opštini.

"Upoznao sam ga i da su svi bitni projekti koji dolaze u najveći dio opština Republike Srpske iz različitih fondova, koji su vezani za Vladu Republike Srpske, u najvećem procentu, oko 95 odsto, zaobišli ovu opštinu", rekao je Miličević.

On kaže da ne može prihvatiti činjenicu koju iznose predstavnici Vlade da postoje lokalne zajednice koje ne sarađuju sa Republikom Srpskom.

"Što se mene tiče, u posljednjih šest godina te saradnje i tih projekata u opštini Teslić nije bilo, ali želim tu saradnju i činim sve da se ona ostvari", rekao je Miličević.

(Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Teslic zna

29.06.2018 16:21

Ivanicu pusti pricu i smiri Karamandju i njegove sledbenike. Nemoj dozvoliti da Teslic ispasta zbog interesa dva-tri pojedinca.

ODGOVORITE
Name

Trr

29.06.2018 16:30

PDP IZDO SDS U TESLICU

ODGOVORITE
Name

Zoran

29.06.2018 18:17

Evo dolaze Holandjani već četiri godine i nikako da dodju ali nadam se najavili su pocetkom oktobra.

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

30.06.2018 07:57

Tako je i raso otiso u drvar a on sutradan pade!

ODGOVORITE
Name

Reneso

30.06.2018 11:44

Medvjedu iz Drvara,trebao si ostati tamo.Neso,Neso dobro si zaludjen crvenim a jos vise glup i retardiran

Name

Jopet

30.06.2018 09:42

Pred rucak poseta, pa kuha li se ista u tvojoj kuci Ivanicu,samo supljiras i zderes ,dve kile janjetine za mezu,a za rucak citava plecka i po,i konobar zapakuje vrecu za poneti sa mocom.Pa dokle vise Ivanicu,zar ti se ne svidja Kravina teletina...

ODGOVORITE
Name

Jopet

30.06.2018 09:44

Pred rucak poseta,pa kuha li se ista u tvojoj kuci Ivanicu,samo supljiras i zderes ,dve kile janjetine za mezu,a za rucak citava plecka i po,i konobar zapakuje vrecu za poneti sa mocom.Pa dokle vise Ivanicu,zar ti se ne svidja Kravina teletina...

ODGOVORITE