Хоће ли то Сергеј због брата Вање у Торино?!

Репрезентативац Србије говорио о енормној цени коју је за њега одредио Лацио и могућем одласку из клуба.

Фудбал 30.06.2018 | 13:00
Хоће ли то Сергеј због брата Вање у Торино?!
Сергеј Милинковић-Савићје завршио такмичење на Светском првенству у Русији и сада му предстоји одмор, али и размишљање о даљој каријери.

Лацио је поред његовог имена написао огромних 150 милиона евра у обештећења у случају да неко пожели да га купи, а та цифра изгледа није превелика за поједине клубове. Пре свих за Јувентус, који се најчешће помиње као следећи послодавац српског везисте.

Млади фудбалер је у разговоре за италијанске медије рекао да му високо обештећење не ствара психолошки притисак.

"Сада идем назад у Лацио, где сам под уговором. Онда ћемо видети да ли ћу остати или отићи, што зависи од председника и спортског директора. Разговарао сам са њима, цифра од 150 милиона евра није терет, то је мотивација да будем бољи", рекао је 23-годишњиМилинковић-Савић.

Његов брат Вања је голман Торина, па би можда баш то могло да пресуди у избору новог клуба.

"Сваки дан видим везе са другим тимом, а то је мотивација. Јувентус је одличан тим, топ у Италији, што се може видети по броју трофеја. Плус, мој мали брат Вања је у Торину", казао је Милинковић-Савић и додао да није ствар у томе да прати брата, већ да му је породица важна.

Сергеј је, такође, навијачима Лација поручио да је у том клубу провео три прелепе године и да ће они остати у његовом срцу.

Извор: мондо.рс/Бета

Коментари / 0

Оставите коментар