Hoće li to Sergej zbog brata Vanje u Torino?!

Reprezentativac Srbije govorio o enormnoj ceni koju je za njega odredio Lacio i mogućem odlasku iz kluba.

Fudbal 30.06.2018 | 13:00
Hoće li to Sergej zbog brata Vanje u Torino?!
Sergej Milinković-Savićje završio takmičenje na Svetskom prvenstvu u Rusiji i sada mu predstoji odmor, ali i razmišljanje o daljoj karijeri.

Lacio je pored njegovog imena napisao ogromnih 150 miliona evra u obeštećenja u slučaju da neko poželi da ga kupi, a ta cifra izgleda nije prevelika za pojedine klubove. Pre svih za Juventus, koji se najčešće pominje kao sledeći poslodavac srpskog veziste.

Mladi fudbaler je u razgovore za italijanske medije rekao da mu visoko obeštećenje ne stvara psihološki pritisak.

"Sada idem nazad u Lacio, gde sam pod ugovorom. Onda ćemo videti da li ću ostati ili otići, što zavisi od predsednika i sportskog direktora. Razgovarao sam sa njima, cifra od 150 miliona evra nije teret, to je motivacija da budem bolji", rekao je 23-godišnjiMilinković-Savić.

Njegov brat Vanja je golman Torina, pa bi možda baš to moglo da presudi u izboru novog kluba.

"Svaki dan vidim veze sa drugim timom, a to je motivacija. Juventus je odličan tim, top u Italiji, što se može videti po broju trofeja. Plus, moj mali brat Vanja je u Torinu", kazao je Milinković-Savić i dodao da nije stvar u tome da prati brata, već da mu je porodica važna.

Sergej je, takođe, navijačima Lacija poručio da je u tom klubu proveo tri prelepe godine i da će oni ostati u njegovom srcu.

Izvor: mondo.rs/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar