Михајловић жели да ојади Спортинг!

Тражи 10 милиона за 9 дана! Српски стручњак Синиша Михајловић тужио је Спортинг из Лисабона због прераног раскида уговора и тражи 10 милиона евра одштете, преноси португалска ''А Бола''.

Фудбал 30.06.2018 | 10:00
Михајловић жели да ојади Спортинг!
Михајловићу је уручен отказ само девет дана од промоције јер је у медјувремену дошло до промене управе клуба која је одлучила да отпусти некадашњег селектора Србије.

Српски тренер је заједно са својим адвокатским тимом спремио тузбу против португалског клуба са којим је раније потписао трогодишњи уговор вредан укупно шест милиона евра.

Нови председник Спортинга Хосе Соуса Кинтра најавио је да ће у понедељак бити представљен Михајловићев наследник.

Михајловић је у јануару добио отказ и у Торину, а претходно је тренирао још Болоњу, Катанију, Фиорентину, Сампдорију и Милан.

Криза у Спортингу из Лисабона увелико траје, а могла би да буде још већа.

Синиша Михајловић решио је да "ојади" португалски клуб због отказа који је добио послије само девет радних дана!

Листа "А Бола" преноси да је српски тренер са својим адвокатским тимом тужио Спортинг због раскида уговора и тражи одштету 10.000.000 евра.

Разлог за растанак са Михајловићем, који је првобитно потписао трогодишњи уговор вриједан 6.000.000 евра, је промјена клупског руководства.

Нови предсједник зелено-бијелих, Хосе Соуса Кинтра, најавио је да ће већ у понедјељак бити представљен Михајловићев насљедник.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар