Mihajlović želi da ojadi Sporting!

Traži 10 miliona za 9 dana! Srpski stručnjak Siniša Mihajlović tužio je Sporting iz Lisabona zbog preranog raskida ugovora i traži 10 miliona evra odštete, prenosi portugalska ''A Bola''.

Fudbal 30.06.2018 | 10:00
Mihajlović želi da ojadi Sporting!
Mihajloviću je uručen otkaz samo devet dana od promocije jer je u medjuvremenu došlo do promene uprave kluba koja je odlučila da otpusti nekadašnjeg selektora Srbije.

Srpski trener je zajedno sa svojim advokatskim timom spremio tuzbu protiv portugalskog kluba sa kojim je ranije potpisao trogodišnji ugovor vredan ukupno šest miliona evra.

Novi predsednik Sportinga Hose Sousa Kintra najavio je da će u ponedeljak biti predstavljen Mihajlovićev naslednik.

Mihajlović je u januaru dobio otkaz i u Torinu, a prethodno je trenirao još Bolonju, Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan.

Kriza u Sportingu iz Lisabona uveliko traje, a mogla bi da bude još veća.

Siniša Mihajlović rešio je da "ojadi" portugalski klub zbog otkaza koji je dobio poslije samo devet radnih dana!

Lista "A Bola" prenosi da je srpski trener sa svojim advokatskim timom tužio Sporting zbog raskida ugovora i traži odštetu 10.000.000 evra.

Razlog za rastanak sa Mihajlovićem, koji je prvobitno potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 6.000.000 evra, je promjena klupskog rukovodstva.

Novi predsjednik zeleno-bijelih, Hose Sousa Kintra, najavio je da će već u ponedjeljak biti predstavljen Mihajlovićev nasljednik.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar