Роналдо је слободан за 120.000.000 евра!

Није више милијарда! Реал спустио откупну клаузулу свом најбољем фудбалеру.

Фудбал 02.07.2018 | 17:15
Роналдо је слободан за 120.000.000 евра!
После благог мундијалског затишја Мадрид данас поново бруји о Кристијану Роналду и његовом одласку из Реала.

Локални Диарио ОК подигао је јутрос велику прашину у престоници ексклузивном информацијом да је Краљевски клуб спустио откупну клаузулу за свог понајбољег фудбалера са милијарде евра на само 120.000.000, у жељи да га се што пре ратосиља. Подсетимо, пре неколико недеља водећи светски медији писали су о поремећеним односима између Португалца и Реала, пошто Роналдо није добио тражено повећање плате због чега и жели да оде.

Исти медиј преноси и да је поменута клаузула накнадно убачена у уговор почетком године, између јануара и фебруара, те да у њој јасно пише да она не важи за Пари Сен Жермен и Барселону, уколико желе да одведу прву звезду Реала. Тако ће Манчестер Јунајтед, који се често спомиње као могући нови/стари клуб Кристијана Роналда бити у пол-позицији за његов повратак на Олд Трафорд.

Писање Диарија није се свидело ни челницима Реала. Разочарани, што је информација испливала на видело, они су пре неколико минута преко Марке званично демантовали информацију овог листа и поручили да поменута клаузула не постоји. Ипак, из искуства знамо да када Реал нешто чврсто демантује, то обично значи и да су медији на добром трагу и да су "чачнули" тамо где се не сме.

Дакле, чека нас узбудљиво лето и ко зна, можда нови рекордан трансфер у светском фудбалу.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар