Ronaldo je slobodan za 120.000.000 evra!

Nije više milijarda! Real spustio otkupnu klauzulu svom najboljem fudbaleru.

Fudbal 02.07.2018 | 17:15
Ronaldo je slobodan za 120.000.000 evra!
Posle blagog mundijalskog zatišja Madrid danas ponovo bruji o Kristijanu Ronaldu i njegovom odlasku iz Reala.

Lokalni Diario OK podigao je jutros veliku prašinu u prestonici ekskluzivnom informacijom da je Kraljevski klub spustio otkupnu klauzulu za svog ponajboljeg fudbalera sa milijarde evra na samo 120.000.000, u želji da ga se što pre ratosilja. Podsetimo, pre nekoliko nedelja vodeći svetski mediji pisali su o poremećenim odnosima između Portugalca i Reala, pošto Ronaldo nije dobio traženo povećanje plate zbog čega i želi da ode.

Isti medij prenosi i da je pomenuta klauzula naknadno ubačena u ugovor početkom godine, između januara i februara, te da u njoj jasno piše da ona ne važi za Pari Sen Žermen i Barselonu, ukoliko žele da odvedu prvu zvezdu Reala. Tako će Mančester Junajted, koji se često spominje kao mogući novi/stari klub Kristijana Ronalda biti u pol-poziciji za njegov povratak na Old Traford.

Pisanje Diarija nije se svidelo ni čelnicima Reala. Razočarani, što je informacija isplivala na videlo, oni su pre nekoliko minuta preko Marke zvanično demantovali informaciju ovog lista i poručili da pomenuta klauzula ne postoji. Ipak, iz iskustva znamo da kada Real nešto čvrsto demantuje, to obično znači i da su mediji na dobrom tragu i da su "čačnuli" tamo gde se ne sme.

Dakle, čeka nas uzbudljivo leto i ko zna, možda novi rekordan transfer u svetskom fudbalu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar