За Марселову повреду је крив - кревет!

Бразилски фудбалер меч са Србијом на Мундијалу морао је да напусти због болова у леђима, које је изазвао неудобни душек!

Фудбал 29.06.2018 | 15:00
За Марселову повреду је крив - кревет!
Бразилац Марсело, један од најбољих играча бразилске репрезентације, није могао да помогне екипи на мечу против Србије у последњем трећем колу групе Д на Светском првенству у Русији.

Фудбалер Реал Мадрида напустио је терен у Москви после само девет минута игре због повреде. Марсело се пожалио на болове у леђима, а селектор Тите није уместо њега увео је у игру је увео Давида Луиза.

Упркос изостанку Марсела Бразилци су остварили победу (2:0) и као првопласирани тим групе Д изборили наступ у осмини финала где ће се састати са Мексиком.

Дан после дуела са "орловима" откривен је и разлог Марселових проблема са леђима.

Бол, на који се пожалио током утакмице, био је изненађујући за све у бразилском тиму, јер се претходних дана није жалио на леђа.

А разлог је - душек!

Да, неудобни кревет на којем је спавао Марсело у хотелу у Москви донео је невоље бразилском играчу.

"Највероватније је проблеме са леђима узроковао лош кревет, односно неудобан сушек у хотелској соби. Још је рано да дамо прецизну дијагнозу, али је позитивно то што је Марсело веома добро одреаговао на третман физиотерапеута на стадиону. Морамо да сачекамо мало да видимо како ће се ставри одвијати и да ли ће морати да направити паузу", поручио је лекар Родриго Лазмар.

Марсело је био веома срећан због победе коју је његов тим остварио против Србије, друге на Мундијалу, и на друштвеним мрежама је написао да се нада да неће морати да прескочи предстојећи меч осмине финала против Мексика.

"Хвала свима на порукама подршке. Брзо ћу се вратити. Хвала Богу, није ништа озбиљно", написао је Марсело.

Бразил и Мексико састаће се у осмини финала Светског првенства 2. јула у Самари од 16 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар