Za Marselovu povredu je kriv - krevet!

Brazilski fudbaler meč sa Srbijom na Mundijalu morao je da napusti zbog bolova u leđima, koje je izazvao neudobni dušek!

Fudbal 29.06.2018 | 15:00
Za Marselovu povredu je kriv - krevet!
Brazilac Marselo, jedan od najboljih igrača brazilske reprezentacije, nije mogao da pomogne ekipi na meču protiv Srbije u poslednjem trećem kolu grupe D na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Fudbaler Real Madrida napustio je teren u Moskvi posle samo devet minuta igre zbog povrede. Marselo se požalio na bolove u leđima, a selektor Tite nije umesto njega uveo je u igru je uveo Davida Luiza.

Uprkos izostanku Marsela Brazilci su ostvarili pobedu (2:0) i kao prvoplasirani tim grupe D izborili nastup u osmini finala gde će se sastati sa Meksikom.

Dan posle duela sa "orlovima" otkriven je i razlog Marselovih problema sa leđima.

Bol, na koji se požalio tokom utakmice, bio je iznenađujući za sve u brazilskom timu, jer se prethodnih dana nije žalio na leđa.

A razlog je - dušek!

Da, neudobni krevet na kojem je spavao Marselo u hotelu u Moskvi doneo je nevolje brazilskom igraču.

"Najverovatnije je probleme sa leđima uzrokovao loš krevet, odnosno neudoban sušek u hotelskoj sobi. Još je rano da damo preciznu dijagnozu, ali je pozitivno to što je Marselo veoma dobro odreagovao na tretman fizioterapeuta na stadionu. Moramo da sačekamo malo da vidimo kako će se stavri odvijati i da li će morati da napraviti pauzu", poručio je lekar Rodrigo Lazmar.

Marselo je bio veoma srećan zbog pobede koju je njegov tim ostvario protiv Srbije, druge na Mundijalu, i na društvenim mrežama je napisao da se nada da neće morati da preskoči predstojeći meč osmine finala protiv Meksika.

"Hvala svima na porukama podrške. Brzo ću se vratiti. Hvala Bogu, nije ništa ozbiljno", napisao je Marselo.

Brazil i Meksiko sastaće se u osmini finala Svetskog prvenstva 2. jula u Samari od 16 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar