Звезда довела шесто појачање - штопер из Гане!

Повремени репрезентативац Гане Рашид Сумаила годину дана провешће на позајмици у Црвеној звезди, саопштио је првак Србије.  Шесто појачање Црвене звезде.  Црвена звезда је потписала уговор са штопером из Гане Рашидом Сумаилом, репрезентативцем те земље. Једногодишња позајмица са правом откупа на крају сезоне.

Фудбал 29.06.2018 | 10:00
Звезда довела шесто појачање - штопер из Гане!
Сумаила има 25 година и игра на позицији штопера, а у Звезду долази из кувајтске Ал Кадсије са правом откупа уговора по истеку позајмице.

"Веома сам срећан што сам дошао у Црвену звезду, овде сам да помогнем тиму како би остварио своје и циљеве клуба. Звезда је добар клуб који ће ми помоћи да играчки напредујем. Знам да има велику историју, да је био првак Европе и за прошлосезонске добре наступе у Лиги Европе. По природи сам победник, не волим да губим и зато желим за Звездом да бележим што боље резултате", рекао је Сумаила за клупски сајт.

Ово ће му бити први излазак у Европу јер је пре Кувајта наступао за катарску Ал Гарафу, јужноафрички Мамелоди и клубове из Гане Асанте Котоко и Капе Коаст, док за репрезентацију има шест мечева.

Сумаила је шесто појачање Црвене звезде овог лета након Душана Јованчића(Војводина), Дејана Мелега (Кајзери), Николе Стојиљковића (Брага), Милана Јевтовића (Анталија) и голмана Зорана Поповића (Бодо Глимт), а ускоро се очекује и долазак Лоренца Ебесилија из кипарског АПОЕЛ, те Аустралијанца српског пореклаМилоша Дегенека из јапанске Јокохаме.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар