Zvezda dovela šesto pojačanje - štoper iz Gane!

Povremeni reprezentativac Gane Rašid Sumaila godinu dana provešće na pozajmici u Crvenoj zvezdi, saopštio je prvak Srbije.  Šesto pojačanje Crvene zvezde.  Crvena zvezda je potpisala ugovor sa štoperom iz Gane Rašidom Sumailom, reprezentativcem te zemlje. Jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa na kraju sezone.

Fudbal 29.06.2018 | 10:00
Zvezda dovela šesto pojačanje - štoper iz Gane!
Sumaila ima 25 godina i igra na poziciji štopera, a u Zvezdu dolazi iz kuvajtske Al Kadsije sa pravom otkupa ugovora po isteku pozajmice.

"Veoma sam srećan što sam došao u Crvenu zvezdu, ovde sam da pomognem timu kako bi ostvario svoje i ciljeve kluba. Zvezda je dobar klub koji će mi pomoći da igrački napredujem. Znam da ima veliku istoriju, da je bio prvak Evrope i za prošlosezonske dobre nastupe u Ligi Evrope. Po prirodi sam pobednik, ne volim da gubim i zato želim za Zvezdom da beležim što bolje rezultate", rekao je Sumaila za klupski sajt.

Ovo će mu biti prvi izlazak u Evropu jer je pre Kuvajta nastupao za katarsku Al Garafu, južnoafrički Mamelodi i klubove iz Gane Asante Kotoko i Kape Koast, dok za reprezentaciju ima šest mečeva.

Sumaila je šesto pojačanje Crvene zvezde ovog leta nakon Dušana Jovančića(Vojvodina), Dejana Melega (Kajzeri), Nikole Stojiljkovića (Braga), Milana Jevtovića (Antalija) i golmana Zorana Popovića (Bodo Glimt), a uskoro se očekuje i dolazak Lorenca Ebesilija iz kiparskog APOEL, te Australijanca srpskog poreklaMiloša Degeneka iz japanske Jokohame.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar