Бора: Баш вас брига да ли игра Нејмар!

Играче не треба да интересује да ли Нејмар игра! Бора Милутиновић, легендарни српски тренер, рекао је да Србија може победити Бразил у одлучујућем мечу за пласман у нокаут фазу Светског првенства у Русији.

Фудбал 27.06.2018 | 14:30
Бора: Баш вас брига да ли игра Нејмар!
Милутиновић, који је на Мундијалу водио чак пет различитих репрезентација, каже да не треба да се осврћемо уназад, већ да нам мисли буду само на "Селесау".

"Боље да размишљамо шта треба да урадимо да победимо Бразил. Мислим да имамо квалитетне играче, а шта је било, било је...", рекао је Милутиновић у Москви.

Србија и Бразил од 20 часова састају се у Москви, у последњем колу групе Е.

"Сад треба да се концетришемо на Бразил јер ако победимо идемо даље", истиче Милутиновић.

Уколико Србија жели да прође даље потребна јој је победа над Бразилом, или реми, али да притом Костарика победи Швајцарску.

"Играчи морају да буду свесни да могу да победе Брази. Они против Костарике нису показали много. Најважније да се психолошки спремимо за утакмицу, да наши уживају у фудбалу", каже тренер који заједно са Бразилцем Переиром држи рекорд по броју наступа на Мундијалу (5).

Милутиновић закључује да Србију не треба да интересује ко се налази на терену.

"Наше играче уопште не треба да интересује да ли је Нејмар на терену, или не. Морају да верују у себе, да буду дисциплиновани и онда сигурно да могу до резултата", закључио је Бора.

Утакмица између Србије и Бразила игра се на стадиону "Откритје арена".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар