Bora: Baš vas briga da li igra Nejmar!

Igrače ne treba da interesuje da li Nejmar igra! Bora Milutinović, legendarni srpski trener, rekao je da Srbija može pobediti Brazil u odlučujućem meču za plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva u Rusiji.

Fudbal 27.06.2018 | 14:30
Bora: Baš vas briga da li igra Nejmar!
Milutinović, koji je na Mundijalu vodio čak pet različitih reprezentacija, kaže da ne treba da se osvrćemo unazad, već da nam misli budu samo na "Selesau".

"Bolje da razmišljamo šta treba da uradimo da pobedimo Brazil. Mislim da imamo kvalitetne igrače, a šta je bilo, bilo je...", rekao je Milutinović u Moskvi.

Srbija i Brazil od 20 časova sastaju se u Moskvi, u poslednjem kolu grupe E.

"Sad treba da se koncetrišemo na Brazil jer ako pobedimo idemo dalje", ističe Milutinović.

Ukoliko Srbija želi da prođe dalje potrebna joj je pobeda nad Brazilom, ili remi, ali da pritom Kostarika pobedi Švajcarsku.

"Igrači moraju da budu svesni da mogu da pobede Brazi. Oni protiv Kostarike nisu pokazali mnogo. Najvažnije da se psihološki spremimo za utakmicu, da naši uživaju u fudbalu", kaže trener koji zajedno sa Brazilcem Pereirom drži rekord po broju nastupa na Mundijalu (5).

Milutinović zaključuje da Srbiju ne treba da interesuje ko se nalazi na terenu.

"Naše igrače uopšte ne treba da interesuje da li je Nejmar na terenu, ili ne. Moraju da veruju u sebe, da budu disciplinovani i onda sigurno da mogu do rezultata", zaključio je Bora.

Utakmica između Srbije i Brazila igra se na stadionu "Otkritje arena".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar