СП - Костур: Позната још два пара осмине финала...

А шта нас тек чека у четвртфиналу?! Ево какав су распоред донели вечерашњи резултати. . .

Фудбал 26.06.2018 | 23:15
СП - Костур: Позната још два пара осмине финала...
Одигране су и утакмице последњег, трећег кола Д групе на Мундијалу, а сада су нам позната још два пара осмине финала и биће то прави дербији.

Хрвати су практични и пре ове утакмице освојили прво место у групи, али је званично остало да се то потврди вечерас. А сада када је потврђено, остаје нам да чекамо дуел Хрватске и Данске у осмини финала.

Данци су раније данас пријатељским ремијем са Француском без голова обезбедили друго место и визу за нокаут фазу. Утисак је да је у дуелу Хрватске и Данске, Шаховничари улазе као фаворити с обзиром на форму и чињеницу да су и са другим тимом добили Исланд.

А победник овог дуела у четвртфиналу ће играти против бољег из окршаја Шпаније и Русије.

А други пар осмине финала који смо добили вечерас је тек за сладокусце – Француска као прва у Ц групи састаће се са Аргентином, која је кроз иглене уши дошла до другог места у Д групи.

Дакле, ради се о дербију бивших светских првака, а гледајући групну фазу, јасно је да Триколори улазе као фаворити. Остаје, међутим, да се види да ли ће вечерашња победа Аргентине и начин на који је дошла до ње, подићи Гаучосе на виши ниво.

У четвртфиналу нас чека још један супердерби – јер победник меча између Аргентине и Француске иде на бољег из окршаја Португалије и Уругваја.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар