SP - Kostur: Poznata još dva para osmine finala...

A šta nas tek čeka u četvrtfinalu?! Evo kakav su raspored doneli večerašnji rezultati. . .

Fudbal 26.06.2018 | 23:15
SP - Kostur: Poznata još dva para osmine finala...
Odigrane su i utakmice poslednjeg, trećeg kola D grupe na Mundijalu, a sada su nam poznata još dva para osmine finala i biće to pravi derbiji.

Hrvati su praktični i pre ove utakmice osvojili prvo mesto u grupi, ali je zvanično ostalo da se to potvrdi večeras. A sada kada je potvrđeno, ostaje nam da čekamo duel Hrvatske i Danske u osmini finala.

Danci su ranije danas prijateljskim remijem sa Francuskom bez golova obezbedili drugo mesto i vizu za nokaut fazu. Utisak je da je u duelu Hrvatske i Danske, Šahovničari ulaze kao favoriti s obzirom na formu i činjenicu da su i sa drugim timom dobili Island.

A pobednik ovog duela u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz okršaja Španije i Rusije.

A drugi par osmine finala koji smo dobili večeras je tek za sladokusce – Francuska kao prva u C grupi sastaće se sa Argentinom, koja je kroz iglene uši došla do drugog mesta u D grupi.

Dakle, radi se o derbiju bivših svetskih prvaka, a gledajući grupnu fazu, jasno je da Trikolori ulaze kao favoriti. Ostaje, međutim, da se vidi da li će večerašnja pobeda Argentine i način na koji je došla do nje, podići Gaučose na viši nivo.

U četvrtfinalu nas čeka još jedan superderbi – jer pobednik meča između Argentine i Francuske ide na boljeg iz okršaja Portugalije i Urugvaja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar